| Article |
Unité |
Base |
Sauce |
Farce a gratin |
Garniture |
|
|
|
|
|
Total |
PUTTC |
PTTTC |
|
CAVE |
| Cognac dénaturé |
Btelle |
|
0,03 |
0,01 |
|
|
|
|
|
| 0,04 |
13,22 |
0,50 |
|
|
| Vin blanc |
L |
|
0,05 |
|
|
|
|
|
|
| 0,05 |
3,00 |
0,15 |
|
CHARCUTERIE |
| Bardes de lard |
kg |
0,06 |
|
|
|
|
|
|
|
| 0,06 |
5,06 |
0,30 |
|
|
| Lard gras |
kg |
|
|
0,05 |
|
|
|
|
|
| 0,05 |
2,64 |
0,13 |
|
CREMERIE |
| Beurre |
kg |
|
0,04 |
0,03 |
0,04 |
|
|
|
|
| 0,11 |
11,50 |
1,21 |
|
ECONOMAT |
| Fond brun lié 750 g |
kg |
|
0,40 |
|
|
|
|
|
|
| 0,40 |
8,38 |
3,35 |
|
|
| Huile d'arachide |
bouteil |
0,03 |
|
|
|
|
|
|
|
| 0,03 |
3,68 |
0,11 |
|
|
| Pain de mie tranché |
Pièce |
|
|
0,10 |
|
|
|
|
|
| 0,10 |
0,98 |
0,10 |
|
|
| Poivre du moulin |
kg |
1,50 |
|
|
|
|
|
|
|
| 1,50 |
18,82 |
28,23 |
|
|
| Sel fin |
kg |
1,00 |
|
|
|
|
|
|
|
| 1,00 |
0,33 |
0,33 |
|
|
| Sucre en poudre |
kg |
|
0,00 |
|
|
|
|
|
|
| 0,00 |
1,37 |
0,00 |
|
LEGUMERIE |
| Ail |
kg |
|
0,03 |
|
|
|
|
|
|
| 0,03 |
5,16 |
0,13 |
|
|
| Bouquet garni |
Pièce |
|
0,50 |
|
|
|
|
|
|
| 0,50 |
1,37 |
0,69 |
|
|
| Carottes |
kg |
|
0,05 |
|
|
|
|
|
|
| 0,05 |
1,42 |
0,07 |
|
|
| Champignons de paris |
kg |
|
|
|
0,10 |
|
|
|
|
| 0,10 |
5,80 |
0,58 |
|
|
| Echalotes |
kg |
|
0,03 |
0,03 |
|
|
|
|
|
| 0,06 |
6,12 |
0,34 |
|
|
| laurier sec |
kg |
|
|
6,00 |
|
|
|
|
|
| 6,00 |
1,32 |
7,91 |
|
|
| Oignons |
kg |
|
0,05 |
|
|
|
|
|
|
| 0,05 |
1,85 |
0,09 |
|
|
| Thym |
kg |
|
|
6,00 |
|
|
|
|
|
| 6,00 |
1,32 |
7,91 |
|
VOLAILLE |
| Foies de volailles frais |
kg |
|
|
0,15 |
|
|
|
|
|
| 0,15 |
4,27 |
0,64 |
|
|
| Pintades effilées |
kg |
1,20 |
|
|
|
|
|
|
|
| 1,20 |
0,00 |
0,00 |
|